Vurigetongen.nl

Iedereen kijkt reikhalzend uit naar het festivalseizoen. We kunnen niet wachten tot we weer gaan genieten van de muziek, de sfeer en het samen zijn. Misschien kunnen we vast een kijkje nemen naar je festivalkleding? Want wat trek je aan naar een festival?

Werk in laagjes

Natuurlijk speelt het weer een belangrijke rol bij je kledingkeuze. In de koude periodes van het jaar kun je beter wat warmer gekleed gaan. Gelukkig zijn de meeste festivals in de warmere maanden, maar met het wisselvallige weer in Nederland is het wel verstandig dat je op alles bent voorbereid.

Je wilt natuurlijk ook shinen op het festival. Ga voor een outfit waar jij je prettig én aantrekkelijk in voelt en realiseer je dat niets te gek is. Bij https://www.na-kd.com/nl vind je genoeg leuke kleding die je naar een festival kunt dragen. Durf te combineren en werk in laagjes als je twijfelt over het weer. Een vest is vaak handiger om snel om te knopen dan een jas, dus dat is ook iets waar je rekening mee moet houden. Als je bijvoorbeeld kiest voor een hippe zomerse top, een leuke blouse er overheen en daar overheen een vest voor als het koud is, dan ben je op alle temperaturen ingesteld. Hoe warmer je het krijgt, des te meer laagjes kunnen er uit.

Op alles voorbereid

Een jeans is natuurlijk altijd leuk voor een festival. Je kan voor korte of lange jeans kiezen. Let ook op de laatste trends voor de festivals. Kies ook voor de juiste schoenen. Hoge hakken en modderig gras is geen goede combinatie. Ook je nieuwste sneakers zijn vaak niet de juiste keuze voor een festival. Kies voor schoeisel dat comfortabel zit en wat tegen een stootje kan.

Wordt er regen verwacht? Zorg dan dat je zo’n wegwerp poncho bij je hebt. Soms worden ze uitgedeeld op het festival, maar als dat niet het geval is, dan heb je er in ieder geval een bij je. En zo’n poncho stop je ongebruikt zo in je zak van je trendy jeans. Maak het geheel compleet met een hippe zonnebril of een trendy hoed en je bent helemaal festivalklaar.!

Post a Comment